top of page

DAGENS TITTA-IN!

Inspiration, reflektion och annat

Hurra! Jag och Poonam Lotta Lagerström håller en Inquirydag söndagen den 21 november!


I en Inquiry använder man specifika frågor för att förstå sig själv på ett djupare plan. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har gjort massor av Inquiry, det är alltid lika berikande.Det blir smarrig höstsoppa och Inquiry kl 14-17.30, hemma hos Poonam för det facila priset av 200:-. Begränsat antal platser, först till kvarn!


Här är länken till FB-evenemanget:

https://www.facebook.com/events/407781204219053


Om du vill veta mer om Inquiry - detta kvalitetsverktyg för självkännedom! - kan du kolla vår websida om tekniken: https://februari16.wixsite.com/theartofinquiry

Välkomna!

Explore you two inner energies!

"Getting to know them is getting to know yourself in a new way."

Välkommen på denna online workshop i samarbete med Osho meditationer i Toronto nu på söndag 30 augusti kl 17-19.

Är du minsta nyfiken på dig själv och tycker att du ibland kan vara motsägelsefull eller att du vill helt olika saker. Vi har två sidor i oss och i denna workshop får du tillfälle att möta de lite närmre. Det blir meditation, rörelse och arbete i par. Inga förkunskaper krävs!

Öppet för alla! Välkomna att Zooma in!!


Här är länken:

https://us02web.zoom.us/j/5795057373


Ta chansen att möta dina två inre polariteter. En kvinnlig och en manlig energi. De finns där och de styr våra liv mer än vi tror. I en session får du tillfälle att bekanta dig med dina helt unika sidor och det brukar bli ett livsförändrande möte med sig själv. Man känner igen sidor hos sig själv och kan plötsligt förstå varifrån det kommer. Man får även syn på maktförhållanden och kan läka eventuella obalanser, vilket ger en ny inre balans och den inre balansen brukar smitta av sig på den yttre.

Gå in här på hemsidan och boka en session till specialpris!

Välkommen att möta dig själv på ett helt nytt vis!

bottom of page