DAGENS TITTA-IN!

Inspiration, reflektion och annat


Explore you two inner energies!

"Getting to know them is getting to know yourself in a new way."

Välkommen på denna online workshop i samarbete med Osho meditationer i Toronto nu på söndag 30 augusti kl 17-19.

Är du minsta nyfiken på dig själv och tycker att du ibland kan vara motsägelsefull eller att du vill helt olika saker. Vi har två sidor i oss och i denna workshop får du tillfälle att möta de lite närmre. Det blir meditation, rörelse och arbete i par. Inga förkunskaper krävs!

Öppet för alla! Välkomna att Zooma in!!


Här är länken:

https://us02web.zoom.us/j/5795057373


Ta chansen att möta dina två inre polariteter. En kvinnlig och en manlig energi. De finns där och de styr våra liv mer än vi tror. I en session får du tillfälle att bekanta dig med dina helt unika sidor och det brukar bli ett livsförändrande möte med sig själv. Man känner igen sidor hos sig själv och kan plötsligt förstå varifrån det kommer. Man får även syn på maktförhållanden och kan läka eventuella obalanser, vilket ger en ny inre balans och den inre balansen brukar smitta av sig på den yttre.

Gå in här på hemsidan och boka en session till specialpris!

Välkommen att möta dig själv på ett helt nytt vis!


Passa på att pröva en Guided Inquiry session (för att lösa upp inre knutar) eller en Inner man Inner woman energy reading session (för att få syn på dina unika inre polariteter som styr ditt liv mycket mer än du tror!). Välkommen att boka till specialpris fram tom sista juni 2020. Klicka på fotot så kommer du direkt till mer information om sessionerna! Välkommen in!