top of page

The Art of Inquiry - 5 min med Eva


Om varför Inquiry är så himla bra!


I samma veva som jag lanserar min nya hemsida så håller jag och min kollega Poonam Lotta Lagerstöm på att lansera en ny hemsida där vi lär ut den fantastiska metoden Inquiry! Här är en 5 min presentation av varför jag tycker Inquiry är så himla bra!Inquiry är en enkel metod för självkännedom som man gör i par och den metoden lär vi ut.

Inquiry hör ihop med sessionen Guided Inquiry, som jag erbjuder här, på det vis att när vi börjar fråga in i oss själva öppet, varsamt och nyfiket, i närvaro av en annan människa så kommer vi åt en inre intelligens som är vår egen, ett inre universum som är vårt helt egna och det universumet erbjuder både våra djupaste sanningar och möjliga vägar till läkning. Vi behöver bara lyssna. Det lyssnandet etablerar en ny kontakt med oss själva och den kontakten kan även bli en kanal ut i alltet. Plötsligt är vi inte ensamma längre utan en del av livets storslagna mysterium.

Comments


bottom of page